[tawkto]

Pentru momentele in care ai o idee despre ceea ce iti doresti sa transmita brandul tau dar nu stii cum sa ajungi acolo, serviciile de consultanta in branding sunt ceea ce ai cu adevarat nevoie.

Iti oferim experienta noastra pentru o perspectiva clara asupra parcursului brandului tau si cele mai eficiente metode pe care le poti implementa, pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Un brand puternic are numeroase elemente din care este alcatuit, toate fiind interconectate, pentru a genera o imagine unitara, plina de sens.

Analizam afacerea ta pornind de la pozitionarea businessului, misiunea asumata, publicul tinta, produse si servicii, pana la propozitia unica de vanzare, cultura interna si numeroase alte elemente, pentru a intelege pe deplin punctul de pornire si a putea oferi cele mai relevante sfaturi pentru dezvoltarea unui brand puternic si apreciat de consumatori.

REBRANDING

Brandul companiei tale este mai mult decat un logo atragator si un nume memorabil. in timp ce aceste elemente sunt estentiale, nu sunt singurele care conteaza in acest proces.

Construirea unui brand necesita comunicare unei identitati printr-o poveste relevanta, interesanta si utila, pentru a te diferentia de restul companiilor care fac acelasi lucru ca si tine.

Cand intervine necesitatea de a face rebranding, compaia ta alege sa mearga intr-o alta directie. Pentru a gasi acea directie, trebuie sa ajungi la radacina misiunii tale, sa consolidezi viziunea si sa modifici imaginea companiei pentru a sustine aceste schimbari.

Rebrandingul este un proces provocator ce trebuie executat cu foarte mare atentie si dupa o analiza atenta a tuturor factorilor implicati in proces.

Respectam intregul proces de rebranding creat de consultantii nostri si ne asiguram ca fiecare actiune facuta, fiecare element schimbat este in concordanta cu ceea ce publicul tau va admira si cu felul in care iti doresti ca afacerea ta sa functioneze.

Iata cateva cazuri in care poti lua in calcul procesul de rebranding:

viziunea si misiunea companiei tale s-au schimbat;

ai trecut printr-o criza de PR si ai nevoie de o noua imagine pe piata;

vrei sa ajungi la un cu totul alt public tinta;

compania are un management nou, cu o viziune diferita.

CRESTE ATRACTIVITATEA BRANDULUI TAU!

Mergi in directia cea buna! Te ajutam sa ajungi si sa ramai pe termen lung in mintea clientilor tai.