Daca esti unul dintre castigatorii programului Start Up Nation, dorim sa te felicitam si totodata sa-ti uram succes in dezvoltarea unei afaceri prospere. Pentru a ajunge sa cunosti prosperitatea, vei avea nevoie de clienti carora sa le vinzi, iar pentru a avea vanzari, vei avea nevoie de un branding bine conturat care sa creasca increderea consumatorilor in noile produse sau servicii si sa usureze actiunile de marketing necesare atragerii de clienti noi.

Indiferent daca in cadrul investitiilor din planul de afaceri ai inclus sau nu un buget pentru digitalizarea brandului tau si conceperea unei strategii de promovare, te incurajam sa aloci cat de mult poti in aceasta directie pentru ca se va dovedi una dintre cele mai bune investitii efectuate in perioada de start up si nu numai.

Afacerile ce nu au o prezenta online risca sa ramana in urma si sa fie depasite de cele care investesc in aceasta directie si mai ales in promovare. Perceptia despre firmele care nu exista in online este una in general negativa, pentru ca nu arata ca in companiei se investe pentru inovatie si dezvoltare.

Pachet Web Design

Pentru a tine pasul cu mediul de business foarte competititv de la noi din tara ai nevoie de un site web care sa ofere publicului o experienta de utilizare rapida si prietenoasa, cross-device si sa cuprinda toate elementele necesare pentru a converti cu usurinta. Cele mai bune site-uri sunt cele care au un parcurs bine definit pentru toti vizitatorii si le ofera acestora produsele si serviciile de care au nevoie.

Dezvoltam site-uri web ce iti permit sa realizezi toate aceste aspecte, sa te adresezi oamenilor potriviti, sa ai control asupra continutului incarcat si sa poti interpreta comportamentul viziatatorilor, pentru a le anticipa nevoile si a le oferi experienta de cumparare optima.

Website-ul furnizat va fi usor de administrat, cu un design modern si adaptat stilului ce se doreste a fi comunicat. Il facem prietenos in primul rand pentru vizitatori, iar apoi pentru Google. Nu uitam nici de designul adaptat pentru mobil si tableta si nici de securitatea web conferita, precum si de respectarea normelor GDPR.

Pachet branding si promovare

Munca noastra se bazeaza pe realizarea optima a celul mai important aspect de marketing si anume strategia bazata pe principii fundamentale ale marketingului.

Pachetul de promovare atinge toate punctele importante de care are nevoie o afacere aflata la inceput de drum pentru a se face auzita printre numerosii competitori. Cu abordarea potrivita start-up-urile se vor transforma in branduri intr-un timp mai scurt si cu rezultate mult mai vizibile. Este important ca in aceasta etapa din viata business-ului sa te diferentiezi, de aceea avem un as in maneca, pe care competitorii tai nu il pot ignora si anume continutul foto si video realizat de specialistii nostri.

Ce stim noi sa facem cel mai bine este partea de branding, in care luam o firma ce isi doreste sa ajunga sa fie memorabila in mintea clientilor si pornim de la consultanta de branding in care identificam ce vrei sa transmiti oferindu-ti apoi seviciile potrivite.

Scoatem in evidenta mesajul si identitatea afacerii tale pentru a le prezenta publicului intr-un mod interactiv, interesant si captivant. Imaginile si fotografiile realizate in mod profesional vor ajuta afacerea sa transmita publicului identitatea intr-un mod unic, mesajul si identitatea.

Consultanta

De la consultanta de branding la implementarea metodelor de promovare si vizibilitate, noi suntem alaturi de tine pe parcursul intregului proces si te sustinem prin expertiza noastra.

Naming & Logo

Aceste doua elemente dau tonul pentru brandul tau. Le concepem in urma consultarii de branding in care intelegem pe deplin specificul afacerii tale si obiectivele tale principale. Identificam numele potrivite, cu potentialul de a fi usor de retinut si sa ramana memorabile pe termen lung si le completam cu un logo adaptat identitatii tale.

Copywriting

Serviciile de copywriting au puterea sa scoata o afacere din anonimat si sa ofere o personalitate distincta brandului, prin vocea transmisa in materialele de promovare create si in mediul digital. Textul scris are o putere de convingere foarte mare in special atunci cand are imprimat stilul brandului tau.

Social Media

Serviciile de social media sunt esentiale pentru a ajunge sa fii cunoscut, sa creezi loialitate in randul comunitatii create si sa interactionezi mult mai usor cu publicul tau. Prezenta pe cele mai populare retele de socializare din Romania iti ofera un avantaj competitiv considerabil in fata competitiei tale atunci cand urmezi o strategie bine gandita si adaptata nevoilor tale.

Marketing online

Ne asiguram ca afacerea ta este prezenta intr-un mod relevant pe canalele importante de promovare digitala si ca beneficiezi de metode testate de promovare pentru a ajunge la publicul tau tinta. Construim impreuna loialitatea clientilor tai, ca acestia sa revina de fiecare data cand au nevoie.

De ce sa lucrezi cu noi?

ne incadram de fiecare data in cheltuielile eligibile si intelegem care sunt lucrurile de care trebuie sa tinem cont in munca noastra, cum ar fi perioada de aprobare, serviciile eligibile, modalitatea de decontare a serviciilor;

avem experienta in lucrul cu afacerile noi, intelegem usor modul de gandire al dezvoltatorilor acestora, putand veni astfel cu propuneri si solutii eficiente;

prin alocarea unui buget serios pentru promovare, vei iesi rapid din anonimat creand totodata perceptia unui brand puternic;

dispui de parerile avizate ale specialistilor de marketing si a consultantului start-up nation cu care colaboram pentru a ne asigura ca totul este in concordanta cu regulile impuse;

suntem o echipa orientata spre rezultate si mai ales catre colaborarile pe termen lung, asigurand atat partea de expertiza cat si pe cea de implementare a propunerilor aduse;

vei obtine un grad ridicat de incredere in noul brand, fapt ce va determina clientii sa ie mai rapid decizii de cumparare.

CRESTE ATRACTIVITATEA BRANDULUI TAU!

Mergi in directia cea buna! Te ajutam sa ajungi si sa ramai pe termen lung in mintea clientilor tai.