De Ce Ai Nevoie De O Serie Video Pentru Afacerea Ta?

October 10, 2018
October 10, 2018 Rezolution

De Ce Ai Nevoie De O Serie Video Pentru Afacerea Ta?

De ce ai nevoie de o serie video pentru afacerea ta

Cu toții știm deja câtă putere are conținutul video în mediul digital.

Pe rețelele sociale, în rezultatele motoarelor de căutare, site-uri, platforme dedicate, videoclipurile sunt peste tot și acest lucru nu se va schimba mult prea curând.

Pentru că ne concentrăm pe a fi un partener valoros pe termen lung, îți prezentăm de ce este important să creezi o serie video pentru afacerea ta.

Trebuie să iei în considerare un aspect, dacă nu vrei să rămâi în urmă și anume: toate afacerile caută să câștige încrederea clienților pe termen lung.

Nu este un secret că astăzi există foarte multe afaceri concurente care doresc să atragă același tip de public, iar deciziile deviin din ce în ce mai greu de luat pentru consumatori.

Afacerea ta trebuie să facă apel la o strategie inovativă prin care să câștige treptat încrederea publicului .

O modalitate eficientă prin care să faci lucrurile să se întâmple este să creezi o serie video pentru compania ta.

Poate suna puțin indimidant, dar noi te vom ajuta să înțelegi de ce merită să investești într-o serie video.

Odată ce începi să folosești videoclipurile în strategia ta de marketing trebuie să setezi niște așteptări clare cu audiența ta.

A fost videoclipul acela un eveniment cu o singură apariție, vor mai exista și altele, cât de des, pe ce platformă etc.

Indiferent ce stabilești cu publicul tău (intern sau extern) este important să respecți ceea ce ai promis, pentru a pune bazele unei comunicări în mediul digital în care publicul tău să aibă încredere.

De ce au succes seriile video?

Încurajând oamenii să revină pentru a vedea următoarea bucată de acțiune într-un videoclip ulterior, faci apel la sentimentele lor de angajament.

Dacă oamenii își iau angajamentul, verbal, în scris sau pur și simplu intrisec față de un lucru, este foarte probabil că îl vor respecta.

Experieța oamenilor cu un videoclip pe care îl urmăresc este una unică și intimă, modelată de felul în care fiecare client în parte percepe lumea.

După ce oamenii au văzut prima parte a seriei video și le-a plăcut, poți deja să te aștepți ca aceștia să revină, mai ales dacă videoclipul cuprinde la final un apel la acțiune care sa incurajeze vizitatorul să se întoarcă și să urmărească mai departe urmatoarea parte.

Spre exemplu îi poți încuraja să se aboneze la canalul tău de YouTube, sau să îți dea like pe Facebook pentru a afla când apare următorul videoclip din serie.

Interacțiune crescută cu fiecare video

Dacă unei persoane îi place un videoclip din seria ta video îl va aștepta cu nerabdare pe al doilea și pe al treilea și așa mai departe și înainte să îți dai seama acesta le va spune prietenilor să se uite la videoclip, îl vor distribui pe retelele sociale și așa videoclipul tău se va raspandi.

Bineînțeles aceasta este teoria pe care toată lumea o cunoaște și o înțelege ca atare, dar chiar se întâmpla lucrurile în acest fel?

Ei bine, da!

Secretul, sau lucrul pe care trebuie să îl ai mereu în vedere este ce anume își dorește publicul tău să vadă.

Seria ta video trebuie să fie creată pentru ei și sa facă apel la toate resursele care declanșează emoții printre oamenii care te interesează.

Fii autentic și spune povestea pe care dorești ca publicul tău țintă să o cunoască.

Continuitate

Dacă oamenilor le place să își ia angajamente atunci când vine vorba de urmărirea unei serii video care le stârnește interesul atunci este de la sine înțeles ca își doresc continuitate.

Oamenii vor să fie fanii cuiva și să urmărească formate de conținut cu care să se identifice.

Seria video îți permite să îi pui în temă pe noii tăi clienți și să îi ajuți să devină clienți loiali în cel mai scurt timp.

Ușor de urmărit și de măsurat rezultatele

Pentru a îndemna oamenii să urmărească cât mai multe episoade din seria ta video, trebuie să faci lucrurile cât mai ușoare pentru ei.

Apeleaza la autoplay, pune toate episoadele pe aceeași pagină, folosește hyperlinkuri în adnotările de pe YouTube etc.

Similar cu conceptul pe care îl urmărește un site atunci când încearcă să facă parcursul utlizatorului cât mai ușor, tot așa și videoclipurile tale trebuie să fie cât mai ușor de urmărit.

Există un motiv bun în spatele autoplay-ului de pe YouTube și Netflix.

De asemenea, măsurarea performanței videoclipurilor tale se realizează mult mai ușor.

Atunci când ai o serie video poți crea foarte mult momentum pe retelele sociale și poți urmări ușor progresul pe care îl faci cu fiecare videoclip, ca mai apoi în urma analizei parametrilor care te interesează să poți trimite mai mult trafic către clipul dorit.

Ușurează munca în producție

Poate părea un paradox să spunem că munca în producție va fi mai ușoară atunci când alegi să faci o serie video pentru afacerea ta.

Dar totul are o logică în spate.

Cu ajutorul nostru vei avea parte de toate aspectele legate de producția seriei tale video în cel mai scurt și profesional mod cu putință.

Ne orientăm modul de lucru în așa fel încât să facem totul cât de structurat se poate.

Spre exemplu după ce am creat script-ul pentru primul videoclip și începem să îl filmăm, vom începe să scriem scriputul pentru al doilea video și așa mai departe.

Seriile video sunt următorul mare trend în materie de video marketing in 2019, așa că așteptăm să ne contactezi și să discutăm despre proiectul tău.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CRESTE ATRACTIVITATEA BRANDULUI TAU!

Mergi in directia cea buna! Te ajutam sa ajungi si sa ramai pe termen lung in mintea clientilor tai.