Pe principiul ca 1 plus 1 este egal cu minim 3, se cauta partener pentru dezvoltarea activitatii unei societati de consultanta in domeniul accesarii fondurilor nerambursabile, cu sediul in Craiova. Activitatea firmei este inceputa in perioada 2017-2018, biroul fiind situat in zona centrala a orasului, avand cheltuieli de intretinere avantajoase. Societatea este condusa de catre 1 persoana (M, 36 ani), cu focus mai mult pe partea comerciala si management al clientilor. Experienta in scrierea proiectelor este majoritara in domeniul fondurilor guvernamentale (>80%).

• Start-up Nation 2017, 2018-2019, 2022;
• Comert si Servicii 2023;
• Microindustrializare 2023;
• Programul de accelerare a dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii;

• Granturi capital de lucru (OUG 130/2020);
• Microgranturi capital de lucru (OUG 130/2020);
• Schema HoReCa, HoReCa 2;
• Granturi AGRI-FOOD;
• Granturi pentru Sectorul Cultural Independent;

• Sub-masura 6.2 – Sprijin pentru înfiinţarea de activităţi neagricole în zone rurale;
• Digitalizarea IMM-urilor Grant de până la 100.000 euro pe întreprindere care să sprijine IMM-urile în adoptarea tehnologiilor digitale.

In ce tipar trebuie sa se incadreze viitorul partener?

Profil profesional

Antreprenor / Liber profesionist care activează deja în domeniul accesării fondurilor europene

SAU

Angajat în cadrul unei agenții de consultanță care își dorește să meargă pe un drum propriu, alături de un partener.

Background

Experiență OBLIGATORIE în scrierea și implementarea proiectelor finanțate în special prin Programele Operaționale Regionale.
Constituie avantaj, experiența în cadrul programelor AFIR/ PNRR / POC / POIM / Electric Up.

Abilitati

Persoană organizată, care se poate manageria singură. Capacitate de a lucra cu termene limita. Rezistenta la stres. Calitățile de leadership sunt binevenite.

Valori

Onestitate, transparenta, dedicare, invatare.

Ce conteaza?

Conteaza prea putin modul in care arati, varsta, sexul, etc, dar conteaza sa impartasesti din cele enumerate mai sus, sa-ti placa domeniul de activitate si castigurile financiare.

De ce nu se cauta un partener cu experienta strict in business?

Raspunsul este pentru ca persoanele experimentate in scrierea proiectelor nu se gasesc usor, fiind necesar acordarea unei perioade de timp pentru a gasi angajati potriviti.

Care este scopul noului parteneriat?

Se doreste crearea unui nucleu in jurul caruia sa poata fi formata ulterior o echipa de profesionisti in scrierea si implementarea proiectelor, dar si pe partea de vanzari si servisare clienti.

Se urmareste evolutia atat pe plan profesional cat si pe plan financiar, prin livrarea de rezultate in special pentru clienti din zona IMM-urilor.

Pasii urmatori ar putea constitui un traseu dorit dar conturat intr-un final de comun acord:

Termeni si conditii

Termeni si conditii

Stabilirea termenilor si conditiilor de lucru. Definirea si impartirea principalelor sarcini si responsabilitati, precum si a celor comune

Directie si promovare

Directie si promovare

Stabilirea directiei (tipuri de programe si beneficiari), precum si a planului de marketing, alaturi de principalele canale de promovare

Contractare si depunere

Contractare si depunere

Contractare proiecte pentru depunerea in cadrul principalelor programe lansate in anul 2024. Contributia la scrierea si depunerea acestora

Angajare personal

Angajare personal

In functie de rata de aprobare a proiectelor depuse in anul 2024, precum si de lansarea programelor viitoare, se va urmari atragerea si angajarea unor persoane noi axate pe partea de scriere si implementare

Dezvoltarea activitatii

Dezvoltarea activitatii

Deschiderea unui punct de lucru nou in capitala sau in alt oras mare ori centru regional din tara

Daca te vezi scriind proiecte si pentru urmatorii ani buni din viata, atunci aceste informatii nu sunt neaparat pentru tine.

Daca te vezi scriind proiecte pentru urmatorii maxim 2-3 ani, iar mai apoi sa lucrezi la managementul angajatilor sau sa lucrezi mai mult la afacere decat in afacere, atunci poti fi persoana potrivita!

In cazul in care rezonezi cu directia prezentata si consideri ca poti fi pe o lungime de unda apropiata, te invitam sa completezi formularul de mai jos prin care sa oferi mai multe informatii despre tine, activitatea curenta si experienta acumulata

CRESTE ATRACTIVITATEA BRANDULUI TAU!

Mergi in directia cea buna! Te ajutam sa ajungi si sa ramai pe termen lung in mintea clientilor tai.