Ce Beneficii Iti Aduce Un Canal De Youtube

September 11, 2018
September 11, 2018 Rezolution

Ce Beneficii Iti Aduce Un Canal De Youtube

Ce Beneficii Iti Aduce Un Canal De Youtube

300 de ore de continut video sunt incarcate pe Youtube in fiecare minut.

Suna coplesitor, dar este adevarat.

Astazi oamenii au posibilitatea sa gaseasca zeci de mii de videoclipuri pe aproape orice tema.

De ce ar trebui sa il aleaga pe al tau?

Cum te vor gasi in oceanul acesta vast de videoclipuri care se mareste in fiecare minut?

Acestea sunt doar cateva din intrebarile la care ne propunem sa raspundem in urmatoarea perioada cu articolele noastre.

Ne propunem sa te ajutam sa ai traficul la fel de mare ca brandurile de succes.

Inca de cand Google a cumparat Youtube si a adaugat optiunea de a-ti putea promova afacerea cu ajutorul reclamelor, brandurile mici si mari au gasit in aceasta platforma un potential enorm de a-si promova produsele, serviciile si de a-si consolida brandul.

„Secretul” consta in faptul ca publicul tau tinta prefera sa urmareasca un videoclip decat sa citeasca aceleasi informatii intr-un articol.

Asta nu inseamna ca trebuie sa iesi chiar acum din articol ca sa cauti pe Youtube.

In acest articol te vom ajuta sa intelegi mai bine ce este si cum functioneaza Youtube-ul si de ce este atat de important pentru afacerea ta.

In articolul urmator vom vorbi despre cum sa atragi mai multi oameni catre canalul de Youtube al firmei tale, in mod gratuit, asa ca stai pe aproape.

Youtube este un motor de cautare in care orice nou creator de continut are loc, dar in care nu oricine are succes.

Daca vrei sa iti promovezi afacerea pe Youtube trebuie mai intai sa intelegi foarte bine care sunt beneficiile si oportunitatile pe care le ai daca vei folosi acest canal de promovare.

Youtube iti permite sa oferi vizibilitate produselor tale

Un clip video incarcat pe Youtube iti permite sa expui principalele caracteristici ale produselor tale, sa educi publicul cu privire la felul in care acestea functioneaza, pentru ca mai apoi sa ai un proces de vanzari mult mai eficient

Construiesti o comunitate puternica

Cu siguranta ai observat ca cei mai buni Youtube-eri isi strang in jurul lor zeci de mii de persoane cu viziuni similare, din intreaga lume care de fiecare data cand posteaza un videoclip nou, lasa totul la o parte ca sa se uite si sa fie alaturi de personalitatea lor preferata.

Poti face acelasi lucru pentru afacerea ta.

Canalul tau de Youtube poate deveni locul in care interactionezi cu clientii, in care imparti cu ei vesti noi, anunti lansari noi de produse.

O comunitate puternica va fi mereu dispusa sa cumpere din timp ceea ce le prezinti pe canalul tau de Youtube.

Te pozitionezi ca un expert in domeniu

Oferind abonatilor tai si oamenilor interesati de domeniul tau de activitate informatii relevante, iti vei construi treptat imaginea de specialist in domeniu.

Clientii actuali si potentiali vor cauta mereu un expert in domeniul de interes pentru a primi cele mai bune informatii, si a afla pareri relevante pentru ceea ce conteaza pentru ei.

Poti sa te pozitionezi ca un expert folosind videoclipuri explicative, videoclipuri de tipul ”Cum sa”, tips & tricks, parerea ta vis-a-vis de un subiect.

Rezolvi problemele cu care se confrunta clientii tai

Foarte multe afaceri folosesc aceasta abordare si se fac utili pentru clientii lor cu ajutorul videoclipurilor postate pe Youtube.

Spre exemplu, poti sa creezi o serie video cu cele mai des intalnite intrebari pe care clientii le adreseaza, pentru a usura procesul prin care trec clientii tai.

Cand observi ca publicul tau intampina probleme in mod repetat din cauza produsului sau serviciului tau, incearca sa fii proactiv si sa ii ajuti sa depaseasca diversele dificultati tehnice.

Aceasta abordare este una mult mai buna decat sa ii lasi sa se descurce singuri si sa iti critice produsul in acest proces.

Primesti feedback

Cand vrei sa evoluezi trebuie sa ti cont de parerea clientilor tai. Youtube iti da aceasta ocazie prin intermediul comentariilor si butoanelor de like/dislike de la videoclipuri.

in acest fel vei invata ce anume isi doresc clientii tai sa vada pe canalul de Youtube si ce nu.

Economisesti bani

Poti atrage foarte multi oameni catre canalul tau de Youtube fara sa iti maresti bugetul de promovare. Exista numeroase metode simple, eficiente si mai ales gratuite prin care sa cresti numarul de persoane care se uita la videoclipul tau. Despre acest aspect vom discuta pe larg in urmatorul articol.

,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CRESTE ATRACTIVITATEA BRANDULUI TAU!

Mergi in directia cea buna! Te ajutam sa ajungi si sa ramai pe termen lung in mintea clientilor tai.